碧梨染头破千万点赞!回顾INS这些高光时刻!

返回新鲜资讯Back to News

碧梨近日以全新金发造型回归Instagram,短短数小时内斩获1100万点赞,打破平台短时间点赞纪录,再次印证了其在全球社交媒体上的巨大影响力。文章回顾了包括赛琳娜·戈麦斯和碧昂丝在内的多位明星在INS上的高光时刻,通过对比这些现象级热点事件,生动展示了顶级流量背后的传播规律,为读者带来轻松有趣的娱乐资讯。

在关注流行文化的同时,清柚教育CheersYou巧妙地将热点词汇与GRE备考相结合,重点解析了obscure和belie等近期高频出现的填空核心词汇。通过具体的真题例题与详细的答案推导,文章帮助考生在趣味阅读中掌握词义辨析与逻辑解题技巧,实现了从娱乐热点到学术应试的自然过渡,为正在备战GRE的留学生提供了实用的复习素材。

作为碧梨(Billie Eilish)的粉丝,大家是不是经常会被她张扬的造型而吸引。

 

前几天,碧梨抛弃了自己标志性的一头黑绿发色,带着金发在ins上回归了。短短几个小时就收获了1100万的赞,更是破了ins的官方短时间点赞记录。Hashtag “pinch me” 也一举成为ins当天的热流。 

 

 

上一次发生这样的热潮还是18年赛琳娜·戈麦斯(Selena Gomez) 26岁生日的游艇趴照片,仅用13分钟就达到了百万点赞。再之前保持INS点赞记录的是碧昂丝(Beyoncé)。在2017年2月的时候,作为INS流量的官方女王,她首次公布的自己双胞胎照片,在12个小时之内,达到了七百万的点赞量。

 

其实不光是INS,在GRE考试中也有不少“热门词汇”存在哦!就让我们来看看最近哪些单词频繁地出现在填空题中吧~

 

obscure

 

GRE题目例题 | 填空:

 

1. It would be imprecise to characterize her scholarship as (i)_____: though her etymological discussion is necessarily esoteric, there is nothing (ii)_____ about the conclusions she derives from it.

 

A. derivative       D. obscure

B. arcane           E. controversial

C. careless        F. innovative

 

答案: AD

 

2. Agencies responsible for protecting natural resources too often issue permits allowing exploitation of those resources, a process that remains _____ given that agencies have become experts at masking their decisions in the scientific terms.

 

A. controversial

B. exacting

C. obscure

D. onerous

E. opaque

F. misleading

 

答案: C

 

 

belie

 

GRE题目例题 | 填空

 

1. In establishing that the dust she had observed constitutes two percent of the mass in the quadrant, the astronomer showed that the dust’s extreme visual prominence _____ its relatively minor contribution to the total mass of the region.

 

A. belies

B. masks

C. highlights

D. nullifies

E. disproves

F. accentuates

 

答案:AB

 

2. The limitations of human attention cause us to miss much of what goes on around us. The real problem here is that we are often (i)_____ these limitations: we think that we see the world as it really is, but our ostensibly reliable visual experience (ii)_____ striking mental (iii)_____. 

 

A. impatient with D. belies    G. feats

B. unaware of     E. unifies    H. images

C. distracted by  F. dispels    I. lapses

 

答案:BDI

 

 

transitory

 

GRE题目例题 | 阅读

 

1. A sunset, the poet asserted, is beautiful in part because it is _____: fleeting and never to be repeated.

 

A. expeditious

B. vibrant

C. transitory

D. evocative

E. archetypal

 

答案:C

 

2. Compared with their parties, politicians are ______: they are considerably less enduring than the organizations in which they function.

 

A. essential

B. redundant

C. crucial

D. unreliable

E. transitory

F. temporary

 

答案:EF

 

 

specious

 

GRE题目例题 | 阅读

1. The governor might conceivably find a genuine resolution to the budgetary dilemma, but she may be tempted to engage in a deception: a _____ exercise in fiscal prudence.

 

A. rigorous

B. sparking

C. specious

D. blatant

E. convincing

 

答案:C

 

2. British critics covering African American musicians performing in London in the 1910s had little idea how to distinguish what was authentic African American music from what was _____, but they knew such a distinction existed.

 

A. eclectic

B. genuine

C. derivative

D. spurious

E. legitimate

F. specious

 

答案:DF